Valania Euro Trans

Transport marfa intern

Valania Euro Trans este o firma ce oferta serviciile de transport marfa intern si international. Dispunem de o flota de masini la standarde europene, soferi cu  experienta in transportul de marfa, garantam o stare perfecta a marfurilor pe toata perioada transportului si asiguram despagubiri pentru orice prejudiciu cauzat de un accident neprevazut.

Asiguram cele mai bune transporturi de marfa in principalele zone ale tarii, camioanele noastre moderne operand orice tip de transport. Imbinand experienta soferilor nostri cu o flota de camioane standardizate, marfurile transportate vor fi intotdeauna in siguranta.

Urmărim constant vehiculele noastre pentru a verifica progresul: odată ce vehiculele noastre sunt angajate intr-un transporta intern de marfa sau transport internațional, continuăm să urmărim camioanele pe GPS pentru a ne asigura că nu există dificultăți. Dacă vedem că vehiculele noastre s-au oprit undeva pentru o perioadă îndelungată, putem să ne întrebăm dacă există probleme tehnice. Dacă aflăm probleme, ne menținem informați și clienții.

Ne deplasam in orice zona din Romania si incercam sa acoperim chiar si locatiile in care accesul este mai mult decat dificil. In functie de infrastructura zonei in care doresti transportul marfurilor, garantam o eficienta sporita datorita flotei de masini ce poate fi adaptata in functie de conditiile terestre.

Asiguram transport marfa intern in toate judetele din tara: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea.